Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland.

Doel Voorne-Putten Business Plaza:
Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren. Op Voorne-Putten Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Voorne-Putten vindbaar. Op Voorne-Putten Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Voorne-Putten. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is vindbaar op Voorne-Putten Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Voorne-Putten Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Voorne-Putten Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Voorne-Putten Business Plaza. Al vanaf € 95,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Voorne-Putten Business Plaza

  • Outdoor Brielle
  • Carlton Oasis Spijkenisse
  • Business Center Geuzenstaete
  • CCN Sportswear
  • de Vogeljungle
Profiteer van de voordelen als member van Voorne-Putten Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Hellevoetsluis
Gemeente Westvoorne
gemeente Nissewaard