sliderfoto

Vereniging van Hellevoetse Ondernemers

Adres:
Christiaan Huygensweg
Postcode:
3225 LD
Plaatst:
Hellevoetsluis
Aantal leden:
Kosten lidmaatshap:


Omschrijving

Welkom bij de Vereniging van Hellevoetse Ondernemers!

Samen sterk, ook privé!

De VHO is opgericht in 1987 en telt momenteel meer dan 100 enthousiaste leden. Onze actieve ondernemersvereniging biedt een uniek platform voor bedrijven en winkeliers om hun netwerk binnen Hellevoetsluis te versterken. Samen sta je immers sterker dan alleen. Dat blijft bij de VHO niet beperkt tot het zakelijke. De zeer informele sfeer binnen de VHO, die niet zelden leidt tot vriendschappelijke contacten, wordt door de leden erg gewaardeerd.

Regionale samenwerking

Met onze website houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. Zo worden er naast onze maandelijkse, al dan niet thematische, business borrels geregeld bedrijfsbezoeken en evenementen georganiseerd. Ook voor nieuwtjes, reacties op bijeenkomsten, informatie over onze leden en achtergrondinformatie over onze vereniging kunt u op deze site terecht.

De VHO onderhoud actief goede contacten met de bestuurlijke en ambtelijke organisatie van de Gemeente Hellevoetsluis, neemt deel in het Startersnetwerk, in de Kring van de Kamer van Koophandel en in het Platform Bedrijfsleven Hellevoetsluis. Diverse leden en bestuursleden van de VHO participeren ook in de diverse MUPS, waarin het bedrijfsleven praat en werkt met de Gemeente om een marktgericht economisch beleid voor de korte en lange termijn te realiseren. Kijkt u maar eens op www.hellevoetwerkt.nl

Iedereen is welkom!

Er wordt wel eens gedacht dat winkeliers of horecaondernemers geen lid mogen worden. Volkomen onterecht, want wij staan open voor iedere ondernemer die in Hellevoetsluis gevestigd is. Wilt u eerst eens kennismaken met onze leden en sfeer komen proeven? Kijk dan eens op onze agenda en kom langs op één van onze maandelijkse business borrels. Wie weet tot binnenkort!

Bestuur Vereniging Hellevoetse Ondernemers